Slette prosjekt
Av og til kan det være nødvendig å slette et prosjekt helt for å legge det til på nytt etterpå. Dette kan være fordi en rode bytter navn, eller fordi en oppdatering av prosjektet henger seg på en mobil enhet. Her følger en beskrivelse av hvordan dette kan gjøres.
Slette prosjekt
- Trykk på grå i til høyre for prosjektet man vil slette

- Trykk på 3 prikker oppe i høyre hjørne

- Trykk på "Slett"

- For å eventuelt legge til nytt rode-prosjekt, trykk på stor oransje + knapp på forsiden i QuickCapture og velg din rode.
